Венци Стефанов: Ще накажем Йомов, плаша се от бежанците в Септември

Президентът на Славия - Венци Стефанов, заяви след победата с 3:1 над Септември, че ще вземе мерки футболисти на "белите" да не повтарят грешката на Георги Йомов, който прояви неуважение към възрастни хора на летището във Франкфурт след загубата на младежите на България от Люксембург.
"Грешка на момчетата, ще си понесат последствията. Със сигурност няма да оповестя сега наказанието. Когато ръководството вземе решение, тогава ще кажа. Ще се постараем повече футболист на Славия да не реагира по този начин, защото ценностната система е много важна", заяви Стефанов.
"Днес имахме доста положения. В другите мачове не успявахме да ги вкарвахме, но днес успяхме да отбележим три гола. Виждам, че в съблекалнята треньорът бе бесен. Мен обаче ме радва, че побеждаваме с български момчета в състава.
Плаши ми се окото колко бежанци има в Септември. Уж залагат на школата. Явно някой мениджър им води футболисти, пълнят им главите. Президентът на този отбор обаче си знае какво прави. Аз смятам, че трябва да се дава шанс на българите. Ние сме българи! България над всичко!
Има още много мачове. Развръзката ще дойде след Нова година. който е по-добре подготвен, той ще върви напред. Очаквам победа и в следващия мач”, заяви босът на “белите”.
Последвайте каналите ни в:

Carlsberg "Домът на Феновете" е новата секция на Sportal.bg за игри. С регистрацията си Вие ще можете да персонализирате Вашето съдържание и да участвате в нашите игри за страхотни награди.

Регистрирай сe

Още от БГ Футбол

Виж всички

Водещи Новини

Видео акценти