Александър Василев: Не можахме да покажем футболните си качества днес (видео)

Бранителят на Берое Александър Василев сподели мнението си след успеха с 1:2 като гост на Витоша (Бистрица). Василев похвали своите съотборници за показания характер в срещата и коментира предстоящата среща с ЦСКА-София в 13-ия кръг на ППЛ.
“Не влязохме в мача така, както трябва. Направихме една индивидуална грешка. Искам да поздравя Милен Желев. На всеки се случва да направи индивидуално грешка. Радващото е, че за втори път вкарваме гол в 90-ата минута. Имаме добри футболисти и това е нормално да се случва. Всички търсихме успеха. Отборът на Витоша (Бистрица) излезе доста мотивиран, което ни затрудни. Може би победата е по-сладка така. Предпочитам да вкараме няколко гола през първото полувреме. Да се надяваме, че няма да чакаме последните минути срещу ЦСКА. Те са добър отбор и се борят да бъдат максимално напред в класирането. Мисля, че мачът ще бъде отворен”, коментира Василев.
Последвайте каналите ни в:

Carlsberg "Домът на Феновете" е новата секция на Sportal.bg за игри. С регистрацията си Вие ще можете да персонализирате Вашето съдържание и да участвате в нашите игри за страхотни награди.

Регистрирай сe

Още от БГ Футбол

Виж всички

Водещи Новини

Видео акценти