Редят трансфер на Божинов в Русия

Редят трансфер на Божинов в Русия
Валери Божинов отново е апетитна хапка за чуждестранни клубове. Вчера стана ясно, че той е получил обаждане от гръцкия Лариса, но е отклонил офертата. Далеч по-вероятно е обаче звездата на Ботев Враца да отиде в руския Криля Советов.
Тимът от местната Висша лига го иска от зимата. Съдействие за трансфера оказва мениджърът Мирчо Димитров, който е със силни позиции на пазара в бившите съветски републики. Божинов и Димитров били забелязани да разговарят във Вършец, като са разисквали условията по евентуалното преминаване на нападателя в тима от Самара.
Криля Советов е застрашен от изпадане и се опитва да събере боеспособен състав за пролетта. Треньор на тима е Миодраг Божович, който е работил в Цървена звезда по времето, когато Божинов играеше в Партизан.
Солидното представяне на Божинов в Първа лига възроди не само кариерата му, а и интереса от чужбина към него. Божинов има изключително богат визитка и опит от най-силните първенства в Европа.
"Труд"
Последвайте каналите ни в:

Carlsberg "Домът на Феновете" е новата секция на Sportal.bg за игри. С регистрацията си Вие ще можете да персонализирате Вашето съдържание и да участвате в нашите игри за страхотни награди.

Регистрирай сe

Още от БГ Футбол

Виж всички

Водещи Новини

Видео акценти