Гледай на живо

Очаквайте в 13:00 - Фернандо Каранга с първа награда след завръщането си в България

Загорчич: Така се играе срещу такива отбори

Успехът с 4:0 над Верея зарадва наставникът на Славия Златомир Загорчич. Това беше последен двубой за двата тима за есента.

“Изиграхме един сериозен мач и бяхме на ниво през всичките 90 минути - заяви треньорът. - От там дойде този изразителен резултат, а можеше да бъде и по-голям. Доволен съм като цяло. Това е начинът, по който трябва да действаме срещу такива отбори. Надявам се и през втория полусезон да показваме такива игри”.

“През цялата седмица си говорехме да няма подценяване, защото дотук много пъти допуснахме това. Но си има и причина за това - многото контузени. Поради травмите нямаше конкуренция, а това винаги е проблем. Като цяло не съм удовлетворен от полусезона ни. Очаквах много повече, но не се получи. Гледаме напред, вярваме в това, което правим, и се надяваме на добра зимна подготовка”, продължи Загорчич.

62 Славия - Верея

“Трудно да се говори за амбиции, но със сигурност ще се опитваме да съкратим изоставането в точките от отборите от първата шестица. Няма да се предаваме”, увери специалистът. Преди останалите срещи от кръга Славия е на 6 точки от шестото място.

Загорчич разкри, че иска нови футболисти на всичките позиции.

Последвайте каналите ни в:

Carlsberg "Домът на Феновете" е новата секция на Sportal.bg за игри. С регистрацията си Вие ще можете да персонализирате Вашето съдържание и да участвате в нашите игри за страхотни награди.

Регистрирай сe

Още от БГ Футбол

Виж всички

Водещи Новини

Видео акценти