Гледай на живо

Фернандо Каранга с първа награда след завръщането си в България

Новият в Берое: Целта е Топ 3

Новият в Берое: Целта е Топ 3

Новото попълнение на Берое Никита Баранов говори пред медиите след победата на заралии над Ботев (Гълъбово) с 4:1 в контрола.

"Разбрахме се да стана играч на Берое и съм щастлив съм, че съм тук. Последните дни бяха много тежки, но се надявам всичко да бъде добре. Говорих с хората, които работят в клуба за стила на отбора. За мен това е много добро място, на което да продължа кариерата си. Целта е да бъдем в Топ 3 и да играем в Лига Европа. Готов съм да помогна на отбора за тези цели.

Играл съм в Естония, във Флора Талин, както и в норвежката елитна дивизия. Добра възможност е обаче да съм тук и искам да покажа качествата си в Първа лига и да се развивам.

Гледал съм репортажи на Берое и познавам футбола, който отборът се старае да практикува. Знам, че тимът е бил един път шампион в България и е печелил Купата на страната и Суперкупата. Искам хората да говорят за мен, а не аз да приказвам.

Личните ми цели са да стана един от най-добрите защитници във вътрешното първенство. Мисля, че Берое е добър шанс да се впиша в националния отбор на Естония", заяви Баранов.

Последвайте каналите ни в:

Carlsberg "Домът на Феновете" е новата секция на Sportal.bg за игри. С регистрацията си Вие ще можете да персонализирате Вашето съдържание и да участвате в нашите игри за страхотни награди.

Регистрирай сe

Още от БГ Футбол

Виж всички

Водещи Новини

Видео акценти