Вторият семинар на Аталанта в София ще бъде с познат в България специалист

Вторият семинар на Аталанта в София ще бъде с познат в България специалист

Главният скаут на академията на Аталанта за базисните компоненти и координатор в сектор юноши на клуба Лука Силвани ще бъде вторият лектор на треньорския семинар, който клубът организира в София в началото на февруари. Събитието ще се проведе в хотел "Hotel Western Premier" в столицата на 1 и 2 февруари. Темата на събитието ще бъде треньорските практики за децата между 8 и 14 години (l’Attività di Base del Settore Giovanile). Първият лектор е Стефано Бонакорсо, който е основен координатор на процесите в клуба за тази възрастова група.

Това е второ събитие, организирано от клуба от Серия "А" у нас. През есента в София се проведе семинар на тема "Скаутинг и видео анализ", след който един от участниците в него - Ивелин Цеков бе избран за скаут на Аталанта за България. Малко по-късно бе проведен и практически семинар в Бергамо, в който участниците се запознаха на място с работата на академията на Аталанта.

Последвайте каналите ни в:

Carlsberg "Домът на Феновете" е новата секция на Sportal.bg за игри. С регистрацията си Вие ще можете да персонализирате Вашето съдържание и да участвате в нашите игри за страхотни награди.

Регистрирай сe

Още от БГ Футбол

Виж всички

Водещи Новини

Видео акценти