Балъков: Точките не играят, сега ни предстоят 6 експериментални мача без никакво значение (видео)

Наставникът на Етър Красимир Балъков остана доволен от победата на неговия отбор с 1:0 като гост над Славия и затвърди седмото си място след края на редовния сезон. Специалистът допълни, че сега на болярите предстоят 6 двубоя без никакво значение, предвид разликата в точките, и призова БФС да помисли по този въпрос.

“Този мач не бе от значение. Благодаря на моите футболисти, че победиха. Това е за самочувствие и всички да видят, че точките ни не са случайни. Битката тепърва започва.

През второто полувреме Славия бе по-агресивен и активен, имаше си шансовете. Но тези шансове бяха повече на борба, отколкото на футболна комбинация.

На фона на 90-те минути равностойна игра, но мисля, че заслужено бихме, предвид показаното през първото полувреме.

Знаете как е направена схемата. Точките не играят. Сега да бием всички в групата - файда няма, защото ще се стигне до директни елиминации.

Сега влизаме във фаза от шест мача, в които мога да експериментирам и пускам млади футболисти, защото точките не играят.

Би било добре да се помисли за тази фаза.

Локомотив, Славия, Етър и по всяка вероятност Ботев (Враца) ще играят в плейофите за седмото място. От тези четири отбора не мога да кажа кой ще стане седми. Ще е ужасно трудно. Този, който има менталната нагласа, той ще го спечели.

Ние имаме 7 точки повече от Славия, но в крайна сметка те могат да са седми, а ние да завършим девети”, каза Красимир Балъков.

Последвайте каналите ни в:

Carlsberg "Домът на Феновете" е новата секция на Sportal.bg за игри. С регистрацията си Вие ще можете да персонализирате Вашето съдържание и да участвате в нашите игри за страхотни награди.

Регистрирай сe

Още от БГ Футбол

Виж всички

Водещи Новини

Видео акценти