Заги: Проспиваме по едно полувреме

Наставникът на Славия Златомир Загорчич сподели впечатленията си след днешното поражение на тима с 0:1 като домакин на Етър.

91 Славия - Етър

“Видяхме, че днес имаше доста публика. Играхме заради тези хора, които бяха на стадиона. Не стояхме добре през първото полувреме, през второто създадохме доста ситуации, но не победихме. В много мачове проспиваме едно полувреме. Това много ме ядосва. Не мога да не съм доволен от това, което показахме през втората част. Агресия във фаза защита и фаза така. Не знам дали Етър успя да отправи удар към нашата врата през второто полувреме. Всеки може да сбърка. Тони не прецени как да хване топката и затова ни вкараха гол. Липсваха ни Дарко Тасевски и Милен Гамаков. Гледаме мач за мач. Ще опитаме да побеждаваме и ако успеем да докараме до баражите за евротурнирите, ще опитаме да се класираме. Ще бъде много трудно”, коментира Заги.

Последвайте каналите ни в:

Carlsberg "Домът на Феновете" е новата секция на Sportal.bg за игри. С регистрацията си Вие ще можете да персонализирате Вашето съдържание и да участвате в нашите игри за страхотни награди.

Регистрирай сe

Още от БГ Футбол

Виж всички

Водещи Новини

Видео акценти