Галин Иванов се върна при Славия

Галин Иванов, който се прибра тези дни в България, показа, че не е забравил откъде е тръгнала успешната му кариера на футболист. Той проследи с интерес изявите на бившите си съотборници от Славия по време на мача им с Етър на едноименния стадион в “Овча Купел” в неделя. Националът, който премина в унгарското футболно първенство с Халадаш, бе забелязан в компанията на боса на домакините Венцеслав Стефанов. Основната причина Иванов да се прибере у нас е присъединяването му към националния ни отбор за старта на европейските квалификации. Селекционерът Петър Хубчев обяви неговото име в карето на полузащитници и нападатели.

Отборът се събира на подготвителен лагер днес, 18 март, а стартът на европейските квалификации ще започне с домакинството на Черна гора на 22 март и гостуването в Косово три дни по-късно. Преди броени дни Галин Иванов игра цял мач при изключително трудната победа на Халадаш над Уйпещ в среща от 24-ия кръг на унгарското първенство. Халадаш направи обрат от 0:2 до 3:2. За съжаление обаче тимът остана последен в класирането, на 9 точки зад Кишварда.

Иванов определено беше в основата на успеха с перфектно подаване за победния гол. С унгарците Галин ще играе и на 30 март, когато е мача с Академия Пушкаш.

Последвайте каналите ни в:

Carlsberg "Домът на Феновете" е новата секция на Sportal.bg за игри. С регистрацията си Вие ще можете да персонализирате Вашето съдържание и да участвате в нашите игри за страхотни награди.

Регистрирай сe

Още от БГ Футбол

Виж всички

Водещи Новини

Видео акценти