Росен Кирилов: Липсва ни постоянство и агресия

Росен Кирилов: Липсва ни постоянство и агресия

Треньорът на Витоша Бистрица Росен Кирилов беше видимо недоволен след загубата от Ботев Враца. Според наставника причината за загубата е лошото начало и липсата на постоянство в неговия отбор, който ще води битка за оцеляване.


“Не успяхме да задържим нивото от предишните мачове. Мачът тръгна много нещастно за нас, защото можеше ние да поведем. Емил Гъргоров имаше 100-процентова възможност, която пропусна. Но те бяха много ефективин, а ние не бяхме никак свежи. Ботев Враца ни вкараха три гола с първите си три точни удара във вратата. Въпреки това, ние си имахме положения, а през второто полувреме да не говорим. И с тия две греди, които ударихме, можеше да е 4:4. А ние пуснахме доста лесни голове.
За пореден път срещу този агресивен отбор не можем да играем, не успяхме да им отговорим. Изглеждаха и по-бързи от нас, но все пак имаха и огромна тоза шанс, ефективност- вкараха пет гола от 6 удара.
За днешния мач идеята беше тука да го спечелим, както и да печелим домакинствата си до края, за увереност. Но днес не се получи. Имахме и малшанс. А като си уверен, че можеш- можеш. Но при 2:4 две греди и можехме да изравним. За пореден път ни надиграха по всички показатели и основния показател е агресията. Създадохме положения, но в защита не изглеждахме добре.
Допуснахме много грешки, а реално всичките голове станаха след спечелена от тях втора топка, агресия, отнемане или контри.
Не може да си бил Етър с 3 гола,у който е един от най-стойностните отбори в групата, и и днес да си на другата крайност. Трябва да променим този манталитет, иначе много трудно ще се случат нещата”, коментира Росен Кирилов.
Последвайте каналите ни в:

Carlsberg "Домът на Феновете" е новата секция на Sportal.bg за игри. С регистрацията си Вие ще можете да персонализирате Вашето съдържание и да участвате в нашите игри за страхотни награди.

Регистрирай сe

Още от БГ Футбол

Виж всички