Пламен Крумов: Мечтаем за топ шест

Пламен Крумов: Мечтаем за топ шест

Капитанът на Арда (Кърждали) Пламен Крумов заяви, че равенството 0:0 с Ботев (Пловдив) е напълно заслужено.

"Трудно е два дни поред да се мотивираш за един и същи мач, но това го има във футбол. Днес условията бяха добри, а отборите се опитаха да играят добър футбол. Имаше предстартова треска при нас, но втората част играхме по-добре. Срещата завърши закономерно наравно. Жалко, че не успяхме да победим, но е хубаво, че стигнахме до суха мрежа.

Мечтаем за топ шест, както и феновете. Това ще е страхотно, тъй като ще означава, че сме си гарантирали мястото в първенството. Все пак истината е, че има много нови момчета, говорим на три-четири езика в съблекалнята. Тепърва трябва да се сработим, но след 8-9 мача, вярвам, че ще изглеждаме много по-добре. Тогава ще можем да играем и атакуващ и привлекателен футбол, какъвто иска нашият треньор Стамен Белчев", коментира Крумов.

"Имам много опит в "А" група. Вече 15 години съм в професионалния футбол и мачовете ги изживяваме ден преди тях, когато се подготвям психически. Гледам нападателите на другия отбор. Радвам се, че се справих днес. Изпълнявам указанията, които ни дават от щаба, който ни показва добрите и слабите страни на противника. Надявам се, че се справям и занапред", допълни опитният защитник.

Последвайте каналите ни в:

Carlsberg "Домът на Феновете" е новата секция на Sportal.bg за игри. С регистрацията си Вие ще можете да персонализирате Вашето съдържание и да участвате в нашите игри за страхотни награди.

Регистрирай сe

Още от БГ Футбол

Виж всички