Иван Вутов: Берое няма да загуби от Лудогорец

Иван Вутов: Берое няма да загуби от Лудогорец

Бившият треньор на Левски и Берое Иван Вутов е сигурен, че заралии няма да загубят днешното си домакинство на шампиона Лудогорец.

“Убеден съм, че Берое няма да загуби от Лудогорец в предстоящия сблъсък. Домакините са обиграни и демонстрират добро лице. Въпреки това ще е трудно за тима да измести някой измежду Лудогорец, Левски и ЦСКА от тройката в първенството.

Отборът от Разград даде много пари за нови футболисти, за разлика от другите тимове в страната. Това ги прави конкурент номер 1 за титлата. Вярно е, че отпаднаха от Шампионската лига, но шансовете за влизане в групите на Лига Европа остават. Ехидната усмивка на Марселиньо при загубата от Ференцварош обаче ме навежда на мисълта, че част от играчите на Лудогорец са се пренаситили от успехи през последните години“.

“При Левски има израстване във физическо отношение. Състезателите се движат много повече и търсят топката след първия пас. Правя уговорката, че Дунав не може да е мерило за класата на “сините“. Очаквам с още трансфери до края на август те да се подсилят допълнително. От равенството между Етър и ЦСКА не съм изненадан. Познавам добре атмосферата при “виолетовите“, бях в щаба на Красимир Балъков, който остави добра основа във Велико Търново. Наследникът му Росен Кирилов също е добър треньор и го показа с работата си във Витоша“, коментира Вутов пред “Тема спорт”.

Последвайте каналите ни в:

Carlsberg "Домът на Феновете" е новата секция на Sportal.bg за игри. С регистрацията си Вие ще можете да персонализирате Вашето съдържание и да участвате в нашите игри за страхотни награди.

Регистрирай сe

Още от БГ Футбол

Виж всички

Водещи Новини

Видео акценти