Иван Стоянов: Левски е пред ЦСКА-София, но Лудогорец е над всички

Иван Стоянов: Левски е пред ЦСКА-София, но Лудогорец е над всички

Опитният футболист на Етър (Велико Търново) Иван Стоянов анализира столичните ЦСКА-София и Левски пред “Меридиан Мач”. 36-годишният нападател говори на базата на видяното в първите два кръга от efbet Лига, в които Етър записа равенство 2:2 с ЦСКА-София и 0:0 срещу Левски.

“Малко хора очакваха да не загубим и двата мача, но ние си вярвахме. Аз мисля, че в момента Левски е по-добре от ЦСКА. Вижда се, че при тях има подем, след като преодоляха първия квалификационен кръг в Лига Европа. Според мен от двата мача, срещу ЦСКА стояхме по-добре.

Срещу Левски се наложи повече време да се защитаваме, защото ни принудиха. Иска ми се първенството да е интересно и да има интрига до края както през миналия сезон, но за мен Лудогорец си остава големия фаворит. Нека спечели по-добрият, не искам да посочвам кого аз искам (б.р. Стоянов е играл и на “Българска армия”, и в Разград), за да не настройвам никого срещу себе си”, казва Стоянов.

Той е категорично против настройването на феновете срещу Стойчо Атанасов след загубата на ЦСКА-София от Черно море с 1:3 в събота.

“Вината не се търси на правилното място. Дано нещата се оправят. Мисля, че проблемите и в ЦСКА, и в Лудогорец, не са треньорски”, казва Стоянов, който намеква, че за него проблемът е в чужденците, които мислят само за заплатите си.
Последвайте каналите ни в:

Carlsberg "Домът на Феновете" е новата секция на Sportal.bg за игри. С регистрацията си Вие ще можете да персонализирате Вашето съдържание и да участвате в нашите игри за страхотни награди.

Регистрирай сe

Още от БГ Футбол

Виж всички

Водещи Новини

Видео акценти