Гледай на живо

Пресконференция на Николай Костов преди мача със Славия

Дани Младенов: Хубаво е, че бележа, но липсата на победа вече ни тежи

Голмайсторът на Етър Даниел Младенов беше разочарован след равенството срещу Царско село. Той вкара изравнителното попадение за 1:1 срещу новака в елита и вече има 6 гола през сезона, но “болярите” останаха без победа.

“Щастлив съм, че вкарвам голове и помагам на отбора. Дано да запазя тази форма и да радвам феновете. Днес обаче ги разочаровахме. Играхме добре, но отново не победихме и това вече ни тежи. Срещу ЦСКА, Левски и Черно море бяхме доволни от равенството, но днес приемам точката като загуба. Иначе в отбора атмосферата е отлична. Трябва да стиснем зъби и се надявам още в следващия кръг да победим Ботев (Враца)”, сподели Младенов.

“Нарушението срещу мен? Със сигурност имаше такова, но предполагам, че реферът не го е видял. Не знам дали беше в наказателното поле или извън него, но трябваше да има червен картон”, добави Дани Младенов.

Последвайте каналите ни в:

Carlsberg "Домът на Феновете" е новата секция на Sportal.bg за игри. С регистрацията си Вие ще можете да персонализирате Вашето съдържание и да участвате в нашите игри за страхотни награди.

Регистрирай сe

Още от БГ Футбол

Виж всички

Водещи Новини

Видео акценти