Людмил Киров: Президентът си тръгва, но ние нямаме притеснения

Наставникът на Дунав Людмил Киров говори след равенството със Славия на Градския стадион в Русе. Специалистът коментира и думите на собственика на клуба Симеон Симеонов, който обяви, че напуска футбола.

"Доволен съм, защото както можеше да вземем нещо, можеше да не вземем и нищо. Имахме по-чисти положения, но това е футболът. Справедливо равенство между двата отбора. Всеки си мнение, мисля, че всяко съприкосновения в наказателното поле се свири дузпа, реагирах, нормално, но човекът, който решава, имаше друго мнение. Пропиляхме повече положения от Славия, но така е било писано. Да се надяваме, че в другите мачове ще реализираме и ще вземем нещо повече. Сътресения в нашия отбор няма. Президентът каза, че дори да напусне отбора, Дунав ще бъде финансиран. Няма притеснения. Аз съм спокоен, може да се каже същото и за футболистите", заяви Киров.
Последвайте каналите ни в:

Carlsberg "Домът на Феновете" е новата секция на Sportal.bg за игри. С регистрацията си Вие ще можете да персонализирате Вашето съдържание и да участвате в нашите игри за страхотни награди.

Регистрирай сe

Още от БГ Футбол

Виж всички

Водещи Новини

Видео акценти