Локо (София) помете Божинов и компания в "Надежда" (видео)

Отборът на Локомотив (София) разби с 4:0 Ботев (Враца) в контрола, играна на стадиона в квартал “Надежда”. “Железничарите” бяха значително по-добрият тим на терена и можеха да победят и с още по-изразителен резултат. Два гола отбеляза новото попълнение Шоко, а по един гол добавиха Неманя Иванов и Светослав Диков. За тима от efbet Лига 90 минути игра Валери Божинов, но по никакъв начин не успя да помогне на врачани. Срещата бе предавана пряко по Sportal TV.

Резултатът бе открит от домакините в 17-ата минута. Тогава при едно центриране от корнер вратарят Христо Митов не успя да улови добре топката и Мартин Василев му я отне с глава, което даде възможност на Неманя Иванов да я прати в мрежата на празна врата.



В самия край на полувремето резултатът вече беше 2:0. Илиян Стефанов намери по отличен начин Шоко зад защитата, който премина покрай Митов и прати топката в мрежата въпреки опита за намеса на бранител на голлинията.



В 53-ата минута "железничарите" вече водеха с 3:0. Шоко намери Диков в наказателното поле, който хладнокръвно прехвърли вратаря от малък ъгъл, за да отбележи третото попадение за домакините.



Пет минути преди края на мача Локо стигна и до четвърти гол. Шоко бе изведен зад отбраната на съперника и успя да се разпише за втори път, с което оформи и крайното 4:0 в полза на столичните "железничари".



ЛОКОМОТИВ (СОФИЯ) - БОТЕВ (ВРАЦА) 4:0
1:0 Иванов (17)
2:0 Шоко (45)
3:0 Диков (53)
4:0 Шоко (85)


ЛОКОМОТИВ (СОФИЯ): 91. И. Василев, 2. Педро, 23. М. Василев, 15. Иванов, 4. Орачев, 33. Евертон, 22. Семерджиев, 77. Вачев, 12. Шоко, 10. Стефанов, 18. Диков

БОТЕВ (ВРАЦА): 1. Митов, 39. Иванов, 18. Миланов, 37. Керчев, 11. Васев, 10. Атанасов, 28. Златински, 6. Гаджев, 23. Мечев, 30. Домовчийски, 86. Божинов

Последвайте каналите ни в:

Carlsberg "Домът на Феновете" е новата секция на Sportal.bg за игри. С регистрацията си Вие ще можете да персонализирате Вашето съдържание и да участвате в нашите игри за страхотни награди.

Регистрирай сe

Още от БГ Футбол

Виж всички

Водещи Новини

Видео акценти