Стамен Белчев: Времето ще покаже дали сме на прав път

Стамен Белчев: Времето ще покаже дали сме на прав път

Треньорът на Арда Стамен Белчев сподели мнението си за представянето на отбора до момента в efbet Лига и за целите, които си е поставил в първенството. Той призна, че има неща, от които е доволен, но и такива, които не му харесват. Според него само времето ще покаже дали кърджалии са на прав път.

“Не обичам да давам оценки, нито да гледам статистики - има си хора за това. Има неща, от които съм доволен, но има и много неша, които не ми харесват. Безспорно най-силният ни мач досега беше срещу Славия, а най-слабия - с Дунав. Правим селекция в хода на първенството. Имаме много нови играчи и това се отразява на сработеността. Мисля, че на 90 процента взехме футболисти, които ще ни помогнат. Когато направим една подготоака заедно, ще ни чакат и по-добри резултати”, заяви Белчев пред “Диема”.

Той говори и за предсотящия мач с Левски.

“Правим селекция в хода на първенството. Имаме много нови играчи и това се отразява на сработеността. Мисля, че на 90 процента взехме футболисти, които ще ни помогнат. Когато направим една подготоака заедно, ще ни чакат и по-добри резултати”, допълни наставникът.

Накрая той отговори на сравненията с Лудогорец и целите пред клуба.

“Не афишираме големи цели, правим крачка по крачка и времето ще покаже дали сме на прав път”, завърши Белчев.

Последвайте каналите ни в:

Carlsberg "Домът на Феновете" е новата секция на Sportal.bg за игри. С регистрацията си Вие ще можете да персонализирате Вашето съдържание и да участвате в нашите игри за страхотни награди.

Регистрирай сe

Още от БГ Футбол

Виж всички