Трус в Берое! Цялото спортно-техническо ръководство хвърли оставка

Часове след загубата на Берое от Славия с 1:2, спортно-техническият екип на старозагорци в лицето на директора Валентин Грудев, старши треньора Александър Томаш и неговите помощници Константин Мирчев и Тодор Кючуков депозираха своите оставки пред ръководството на клуба.

Решението е продиктувано предвид незадоволителните резултати напоследък и по повод създалото се напрежение във футболната общественост в Стара Загора.

Снощи феновете на Берое поискаха съвсем открито оставката на Александър Томаш. Треньорът напусна терена, гледайки право към трибуните, от които привържениците на отбора викаха недвусмисленото "Оставка!".

Самият Томаш заяви след мача, че най-големият проблем на тима е, че лесно допуска голове.

“Видях скованост у някои играчи, която не ми хареса. Трябва да извадим тези футболисти от зоната им на комфорт. Може би някои трябва да си тръгнат още днес. Аз не искам живуркане. Не ми харесва да живуркаме. Най-голямата причина за загубата е у нас. Аз съм спокоен. Най-важното е сърцето. Сърцето е много важно нещо. Всеки треньор, когато е назначен, е и готов да си тръгне. Аз работя със сърце и душа за Берое, но съм готов да си тръгна”, заяви Томаш.
Последвайте каналите ни в:

Carlsberg "Домът на Феновете" е новата секция на Sportal.bg за игри. С регистрацията си Вие ще можете да персонализирате Вашето съдържание и да участвате в нашите игри за страхотни награди.

Регистрирай сe

Още от БГ Футбол

Виж всички

Водещи Новини

Видео акценти