Наставникът на Дунав коментира трансфера на Ахмедов в ЦСКА-София

ЦСКА-София громи като за последно, Али Соу с рекорден брой пропуски (видео)
ЦСКА-София громи като за последно, Али Соу с рекорден брой пропуски (видео)

Наставникът на Дунав Людмил Киров бе доволен от играта на неговите футболисти въпреки загубата с 0:4 от ЦСКА-София. Специалистът потвърди, че Ахмед Ахмедов вече е играч на “червените” и е раздвоен в мнението си за трансфера.

“Добро предтсавяне на моите футболисти. Разделихме се с няколко играчи, дадохме шансове на няколко млади футболисти, така че мисля, че играхме достойно. Пожелавам на тези момчета едно добро бъдеще и те да станат добри футболисти, на тях принадлежи бъдещето. Нужни са ни 4-5 футболиста през зимата, има определени разговори. Младите момчета са част от отбора и ще получават възможности. Търсим заместник на Ахмедов, разбира се. За мен е добре и недобре, защото доста ни връща назад в атака - първо Иса ни напусна, сега и Ахмед, но в същото време така мисля, че се вижда работата ми. Пожелавам на Ахмед едно добро бъдеще”, каза Киров.

Последвайте каналите ни в:

Carlsberg "Домът на Феновете" е новата секция на Sportal.bg за игри. С регистрацията си Вие ще можете да персонализирате Вашето съдържание и да участвате в нашите игри за страхотни награди.

Регистрирай сe

Още от БГ Футбол

Виж всички

Водещи Новини

Видео акценти