Ключов за Милан играч няма да преподпише с тима

Ключов за Милан играч няма да преподпише с тима

Халфът на Милан Джакомо Бонавентура няма да удължи договора си с отбора и ще си тръгне от “Сан Сиро” през лятото като свободен агент.

Това разкри за “Гадзета дело спорт” Енцо Райола, който е роднина на агента на играча. “Няма да има преподписване. Освен ако настъпят някакви сензационни промени, той ще напусне през юни”, заяви братовчедът на Мино Райола.

Бонавентура стана част от “росонерите” през лятото на 2014 г., когато пристигна от Аталанта за сумата от 7 млн. евро. Той бързо се превърна в ключов футболист за отбора, като досега има 166 мача с 33 гола и 15 асистенции във всички турнири. В началото на миналия сезон обаче той получи тежка контузия, след която се завърна едва през тази кампания. 30-годишният италианец постепенно започна да възвръща формата си, отчитайки се с 2 гола в 13 мача до момента през сезона, но изглежда, че двете страни не са стигнали до съгласие, чрез което да продължат своето сътрудничество.

Ръководството на Милан обаче явно не си губи времето за негов заместник, тъй като “Калчомеркато” съобщи за тяхна среща с агента Аугустин Хименес, който представлява Родриго Де Паул от Удинезе, както и друг аржентински национал - Анхел Корея от Атлетико Мадрид.

Последвайте каналите ни в:

Carlsberg "Домът на Феновете" е новата секция на Sportal.bg за игри. С регистрацията си Вие ще можете да персонализирате Вашето съдържание и да участвате в нашите игри за страхотни награди.

Регистрирай сe

Още от Футбол свят

Виж всички

Водещи Новини

Видео акценти