Перес представи новия бразилец и увери: Не спираме да търсим следващите звезди

Перес представи новия бразилец и увери: Не спираме да търсим следващите звезди

Президентът на Реал Мадрид Флорентино Перес увери, че всички в клуба не спират да работят, за да могат “лос бланкос” да продължат да бъдат най-успешния клуб. Столичани имат рекордните 13 трофея от КЕШ/ШЛ, както и най-много титли на Испания - 33. Днес на “Сантиаго Бернабеу” представиха единственото зимно попълнение - Рейниер Жезус. Бразилецът е на 18 години, играе като полузащитник и струва 30 млн. евро. С досегашния си клуб Фламенго той стана шампион на бразилското първенство и завоюва Копа Либертадорес.


“Ние никога не се уморяваме да печелим и затова милиони по света ни се възхищават - коментира Флорентино Перес. - Ние пък продължаваме да търсим млади таланти и подписваме с такива играчи, които един ден да се превърнат в звезди. Всеки ден за Реал е специален, когато идва нов играч. Взимаме футболист от Фламенго, който спечели Копа Либертадорес.”

“Казаха ми, че като дете си гледал видеа на Зинедин Зидан с екипа на Реал. Добре дошъл при нас”, обърна се босът към Рейниер.

“Днес е щастлив ден за мен, защото една моя детска мечта се сбъдна. Благодаря на всички, които ми помогнаха да стигна дотук”, заяви самият талант, който се разплака заедно с родителите си.

Очаква се първоначално той да играе за втория отбор. На клубно ниво през миналия сезон в Бразилия Рейниер записа 15 мача, в които вкара 6 гола и даде 2 асистенции.

Последвайте каналите ни в:

Carlsberg "Домът на Феновете" е новата секция на Sportal.bg за игри. С регистрацията си Вие ще можете да персонализирате Вашето съдържание и да участвате в нашите игри за страхотни награди.

Регистрирай сe

Още от Футбол свят

Виж всички

Водещи Новини

Видео акценти