Джоел Фрийленд си тръгва от ЦСКА (Москва)

Джоел Фрийленд си тръгва от ЦСКА (Москва)

Джоел Фрийленд ще трябва да си търси нов отбор, след като стана ясно, че договорът му с ЦСКА (Москва) няма да бъде подновен. Англичанинът премина при „армейците“ от Портланд Трейл Блейзърс през лятото на 2015-а година, но още в първия си сезон с червения екип той получи две тежки контузии, които го извадиха от терените за дълго време.

За тези две години Фрийленд взе участие в 55 двубоя на ЦСКА, в които записа по 5.8 точки, 3.3 борби и 0.5 чадъра средно на мач, с които помогна за спечелването на една титла в Евролигата и две титли във ВТБ Лигата.

„Искам да благодаря на ръководството на ЦСКА, че ми даде възможност да защитавам цветовете на толкова велик отбор. През тези две години аз имах много тежки моменти, но всички проявиха сериозно търпение, разбиране и ме подкрепиха в трудните моменти. Искам да благодаря и на съотборниците ми, защото за мен бе чест да играя заедно с толкова класни баскетболисти. Най-накрая, но не и на последно място, благодаря на феновете, които винаги бяха с нас и ни подкрепяха във всички момемтни“, написа Фрийленд.

Последвайте каналите ни в:

Още от Баскетбол

Виж всички

Водещи Новини

Видео акценти