Карамфилов е първият нов при "сините"

Карамфилов е първият нов при "сините"

Деян Карамфилов е първото ново попълнение на Левски 2014 за следващия сезон. Гардът се завръща при “сините” след силен сезон с екипа на Черно море Тича, а в София отново ще играе под ръководството на Константин Папазов. Тити призна, че в плановете за селекция влиза и чуждестранен център, а преговори има и с Крис Минков, който миналата година бе част от Лукойл Академик.

"С Крис водим разговори. Той иска да играе в Левски, но момчето има морал и ще изчака и позицията на Лукойл. Искам и Димитър Маринчевски, но той ни отказа. Водим преговори и с един играч с голям потенциал в младежки възраст, още няма 18 години. Искам да вземем и един чужденец поне до Нова година на позицията център, защото на този пост няма добри български играчи. Със сигурност предизвикателството ще бъде голямо", каза Папазов.

Карамфилов се наложи като един от най-добрите подавачи в първенството ни със средно 6.3 асистенции в 32 мача с екипа на “моряците”. Той допълваше статистиката си с 9.2 точки, 4.0 борби, 2.0 отнети топки и 3.6 грешки.

Последвайте каналите ни в:

Още от Баскетбол

Виж всички

Водещи Новини

Видео акценти