Баскетболисти на Балкан и Левски Лукойл водят във вота за "Мача на звездите"

Баскетболисти на Балкан и Левски Лукойл водят във вота за "Мача на звездите"

Играчи на лидерите в Националната баскетболна лига Балкан Ботевград и Левски Лукойл оглавяват вота за предстоящия на 22 март в Пазарджик "Мач на звездите", сочат предварителните резултати.

С най-много гласове до момента води Марко Радонич от Балкан, който в седмиците от старта на гласуването непрекъснато си разменя водачеството със съотборника си Дейшон Найт. Балкан вече има трима представители в моментния вот, тъй като и Божидар Аврамов е сред най-избираните гардове. Там обаче битката ще бъде до последно, защото разликата между новото попълнение на Балкан и следващите го български атакуващи гардове е малка.

Кени Хол от Балкан е най-предпочитаният чужденец на позицията тежко крило към момента, а второто място в тази категория е едно от най-оспорваните. В нея Павел Маринов от Берое води солидно при българите.

76 efbet Купа на България: Левски Лукойл - Балкан (Ботевград)

Йордан Минчев от Левски Лукойл е първи при българските леки крила, но и тук до последните часове е възможна промяна заради близките цифри. Любимецът на феновете на "сините" Асен Великов пък е лидер при гардовете, където се открояват вече позициите.

51 Левски - Черно море Тича

Битка между Брандън Браун от Рилски спортист и Брандън Йънг от Левски Лукойл има за топ мястото при чужденците, играещи на позиция плеймейкър, като разликата в хода на гласуването между тях е минимална.

39 Левски Лукойл - Рилски спортист

Зейвиър Джонсън от Рилски спортист до момента е най-предпочитан при леките крила от чужденците.

71 efbet Купа на България: Рилски спортист - Академик А1

Българският играч с най-много гласове до момента - близо половината - е Димитър Маринчешки от Спартак Плевен. В категория център при чужденците е най-завързано, като много малко преднина има Антъни Уокър от Берое.

41 Левски Лукойл - Спартак Плевен

Сериозна активизация от Ямбол изкара старши треньора Тони Дечев първи в гласуването, следван от Константин Папазов от Левски Лукойл.

Гласуването за "Мача на звездите" продължава до 2 март на адрес: http://allstar.basketball.bg.

Последвайте каналите ни в:

Още от Баскетбол

Виж всички

Водещи Новини

Видео акценти