Пирин потегли с равенство в контролите

Пирин потегли с равенство в контролите

Отборът на Пирин (Благоевград) потегли с равенство в контролите. На клубната база в село Рилци “орлетата” завършиха 2:2 със Струмска слава (Радомир). През първото полувреме Милен Радуканов започна с тим, съставен изцяло с юноши. Единствено Ничев и Суда бяха в стартовия състав. След 20 минути игра гол на Петър Христов правилно бе отменен заради засада. Десет минути по-късно Иво Стоянов от Струмска слава удари греда с фалцов удар от далечно разстояние, а след още четири минути гостите от Радомир поведоха в резултата. Това стана след куриозен автогол на Божинов, който заби с глава топката в собствената си врата.

През второто полувреме в игра остана само Суда и влязоха титулярите на Пирин. Но и това не промени нещата за “орлетата”. Наставникът на Струмска слава Владимир Димитров също направи доста смени. В 66-тата минута гостите от Радомир вкараха и втори гол чрез Стоян Георгиев, който направи добавка отблизо. Сандев от Пирин имаше претенции за неотсъдено нарушение при гола и получи директен червен картон от рефера Ангел Ангелов.

Благоевградчани стигнаха до частичния обрат само за три минути. В 78-ата Станислав Костов намали, като вкара буквално от голлинията след пробив на Дани Младенов. След 120 секунди бе отсъдена дузпа за нарушение срещу Башлиев. От бялата точка Младенов вкара за 2:2. Малко преди края Костов можеше дори и да донесе победа на Пирин, но вратарят отби удара му.

Милчо Максимов

Последвайте каналите ни в:

Carlsberg "Домът на Феновете" е новата секция на Sportal.bg за игри. С регистрацията си Вие ще можете да персонализирате Вашето съдържание и да участвате в нашите игри за страхотни награди.

Регистрирай сe

Още от БГ Футбол

Виж всички

Водещи Новини

Видео акценти