Гледай на живо

Лудогорец взе солидна преднина и обезсмисли реванша с Хебър - на живо от Разград след 4:0

Монтана с петима нови

Монтана с петима нови

Монтана си осигури петима нови футболисти за новия сезон. Трима от тях идват от Оборище (Панагюрище) – това са защитникът Николай Парнаров и полузащитниците Владимир Айтов и Свилен Щерев. Тримата подписаха договор за две години. За толкова се обвърза със северозападния клуб и централен защитник на Локомотив (Горна Оряховица) Стефан Цонков.

За срок от една година с монтанци парафира и привлеченият от столичния Локомотив полузащитник Александър Манолов. За същия период от време договора си с клуба подновиха Иван Михов, Юлиян Чапаев и Атанас Илиев. За дошлия на проби от третодивизионния Кариана (Ерден) защитник Николай Дичев треньорът на Монтана Явор Вълчинов ще преценява на лагера в Банско, на който отборът заминава в неделя на обяд. След последната тренировка днес футболистите получиха един ден почивка.

Последвайте каналите ни в:

Carlsberg "Домът на Феновете" е новата секция на Sportal.bg за игри. С регистрацията си Вие ще можете да персонализирате Вашето съдържание и да участвате в нашите игри за страхотни награди.

Регистрирай сe

Още от БГ Футбол

Виж всички

Водещи Новини

Видео акценти