Чилика замина с Монтана за Банско

Чилика замина с Монтана за Банско

Монтана замина за лагер в Банско с група от 21 футболисти, сред които и нападателят на израелския Апоел Бней Лод Мирослав Антонов. Чилика ще тренира с родния си тим, като е обещал на ръководството на клуба, ако не си уреди нов трансфер в чужбина да подпише договор. В курортния град монтанци ще се готвят до 15 юли и ще изиграят пет, а не шест контролни срещи както бе обявено на старта на лятната подготовка. Старши треньорът Явор Вълчинов се отказа от първата проверка на 28 юни, а вместо с Оборище на 7 юли Монтана ще играе с Пирин (Гоце Делчев). Тази промяна е продиктувана от факта, че още в първия кръг монтанци ще гостуват в Панагюрище.

групата на Монтана за лагера в Банско (25 юни – 15 юли):

вратари: Евгени Александров, Неманя Счекич, Юлиян Весков (ДЮШ)

защитници: Иван Михов, Юлиян Чапаев, Николай Дичев (Кариана), Стефан Цонков (Локомотив Горна Оряховица), Николай Парнаров (Оборище Панагюрище), Марио Благоев (ДЮШ), Милен Младенов (ДЮШ);

полузащитници: Владимир Айтов (Оборище Панагюрище), Александър Манолов (Локомотив София), Свилен Щерев (Оборище Панагюрище), Борислав Дамянов (ДЮШ), Християн Илиев (ДЮШ), Мартин Пламенов (ДЮШ);

нападатели: Петър Атанасов, Атанас Илиев, Александър Веселинов, Небойша Иванчевич, Мирослав Антонов (Апоел Бней Лод Израел).

Контролните срещи:

30 юни – Септември (София), в Банско
04 юли – Витоша (Бистрица), мястото не е договорено
07 юли – Пирин (Гоце Делчев), в Банско
12 юли – Ботев (Враца), в Банско
14 юли – Банско, в Банско

Последвайте каналите ни в:

Carlsberg "Домът на Феновете" е новата секция на Sportal.bg за игри. С регистрацията си Вие ще можете да персонализирате Вашето съдържание и да участвате в нашите игри за страхотни награди.

Регистрирай сe

Още от БГ Футбол

Виж всички

Водещи Новини

Видео акценти