Нафтата очаква тежък мач срещу тима на Тоди

Нафтата очаква тежък мач срещу тима на Тоди

Наставникът на Нефтохимик Николай Кръстев говори преди преди срещата с Ботев (Гълъбово) на старта във Втора лига. "Шейховете" гостуват в Гълъбово на 22 юли (събота) от 18:00 часа.

"Мисля, че можем да извлечем позитиви от този мач. Очакванията ми са за тежък мач. Гълъбово вече е традиционен участник във Втора лига и със сигурност, познавайки работата на новия треньор Светльо Тодоров, подготовката на отбора е на добро ниво. Ще ни бъде доста трудно, на фона на това, че сме млад и неопитен отбор, но аз мисля, че можем да извлечем позитиви от този мач и това ще се опитам да го предам на момчетата. За момента те са спокойни, макар че влизаме в шампионата неподготвени. Започнахме подготовката по-късно, има неща, които не ни остана време да отработим, но в движение ще се опитаме да ги изгладим", каза старши треньорът на Нафтата.

Последвайте каналите ни в:

Carlsberg "Домът на Феновете" е новата секция на Sportal.bg за игри. С регистрацията си Вие ще можете да персонализирате Вашето съдържание и да участвате в нашите игри за страхотни награди.

Регистрирай сe

Още от БГ Футбол

Виж всички

Водещи Новини

Видео акценти