Гледай на живо

Левски е мобилизиран за успех в дербито с ЦСКА-София

Монтана отиде на лагер, халф отпадна заради семейни проблеми

Монтана отиде на лагер, халф отпадна заради семейни проблеми

Отборът на Монтана заминаха днес на обяд за Пазарджик, където ще бъде на лагер преди гостуването на Оборище. От 18:00 часа старши треньорът Явор Вълчинов е предвидил една тренировка на градския стадион. От там утре отборът потегля за Панагюрище. От групата отпаднаха полузащитникът Йордан Йорданов и нападателят Александър Славейков. Първият, който се представи на ниво в контролите, има семейни проблеми. Предстоящата среща с Оборище ще бъде официален дебют за новия старши треньор на Монтана Явор Вълчинов.

"Първите срещи винаги са трудни, но ние сме подготвени добре и може да спечелим", заяви наставникът на монтанци. Ръководството на отбора отново е осигурило превоз за феновете. Автобусът тръгва от стадион "Огоста" в събота от 14 часа.

групата на Монтана за мача с Оборище (Панагюрище):

вратари: Евгени Александров, Неманя Счекич;

защитници: Иван Михов, Юлиян Чапаев, Стефан Цонков, Николай Парнаров, Даниел Васев, Марио Благоев;

полузащитници и нападатели: Владимир Айтов, Александър Манолов, Свилен Щерев, Даниел Васев, Йордан Йорданов, Борислав Дамянов, Християн Илиев, Петър Атанасов, Атанас Илиев, Александър Славейков, Небойша Иванчевич, Мирослав Антонов.

старши треньор: Явор Вълчинов.

Последвайте каналите ни в:

Carlsberg "Домът на Феновете" е новата секция на Sportal.bg за игри. С регистрацията си Вие ще можете да персонализирате Вашето съдържание и да участвате в нашите игри за страхотни награди.

Регистрирай сe

Още от БГ Футбол

Виж всички

Водещи Новини

Видео акценти