В Нефтохимик взеха решение за изпълнителния директор

В Нефтохимик взеха решение за изпълнителния директор

Николай Тодоров остава на поста изпълнителен директор на Нефтохимик. Това решение бе взето по време на днешното заседание на Съвета на директорите. Членовете на Съвета приеха мотивите за оставката му, но прецениха, че към момента няма по-подходяща кандидатура. Те за пореден път гласуваха доверие на Тодоров и му възложиха да продължи да изпълнява длъжността си.

Въпреки това позицията „изпълнителен директор“ вече е овакантена и след изтичане на законовия шестмесечен срок Николай Тодоров ще бъде свободен да напусне управлението на Нефтохимик. Този срок ще бъде съкратен, в случай, че се появи подходящ кандидат да заеме длъжността.

Николай Тодоров депозира оставката си след среща с Комисията по спорт към Общинския съвет в Бургас, на която получи категоричен отказ за финансова помощ. В мотивите си той посочва липсата на подкрепа от страна собствениците.

Така създалата се ситуация накара служителите на клуба да потърсят яснота около бъдещето му. Те поискаха среща с Общинския съвет, на която да изразят подкрепата си към изпълнителния директор и да потърсят конкретни отговори относно визията за развитие на Нефтохимик.

За съжаление на срещата присъстваха единствено трима общински съветници. Въпреки неуважението, което демонстрираха към тях, служителите са категорични, че ще направят повторен опит да се срещнат с представителите на местния парламент. Това ще се случи на 28 ноември по време на сесията на Общинския съвет.

Освен служителите пред сградата на НХКА ще бъдат и децата и юношите, които тренират в клуба.

Последвайте каналите ни в:

Carlsberg "Домът на Феновете" е новата секция на Sportal.bg за игри. С регистрацията си Вие ще можете да персонализирате Вашето съдържание и да участвате в нашите игри за страхотни награди.

Регистрирай сe

Още от БГ Футбол

Виж всички

Водещи Новини

Видео акценти