Монтана остана само с един вратар за дербито с Ботев (Враца)

Монтана остана само с един вратар за дербито с Ботев (Враца)

Монтана остана само с един вратар за предстоящото регионално дерби с Ботев (Враца). Мачът в неделя е от XV кръг на първенството на Втора лига и ще се играе на стадион "Огоста" от 15 часа. Преди днешната тренировка стана ясно, че резервният страж на монтанци Евгени Александров е с разкъсване на менискус на дясното коляно и ще пропусне оставащите до края на годината три домакински срещи на отбора. 29-годишният футболист разкри, че почувствал болки още по време на контролната среща с Етър, в която той игра без смяна 90 минути.

Старши треньорът на Монтана Ферарио Спасов остана изненадан от новината за травмата на Александров и обяви, че ще вземе за втори вратар 17-годишният юноша на клуба Юлиян Весков. Титуляр под рамката и срещу Ботев (Враца) в неделя ще бъде Ивайло Василев. До края на сезона на стадион "Огоста" ще гостуват още Оборище (Панагюрище) и новакът в лигата Струмска слава (Радомир).

Последвайте каналите ни в:

Carlsberg "Домът на Феновете" е новата секция на Sportal.bg за игри. С регистрацията си Вие ще можете да персонализирате Вашето съдържание и да участвате в нашите игри за страхотни награди.

Регистрирай сe

Още от БГ Футбол

Виж всички

Водещи Новини

Видео акценти