Несебър спря серията на Локо (Горна Оряховица)

Несебър спря серията на Локо (Горна Оряховица)

Отборът на Несебър победи като домакин Локомотив (Горна Оряховица) в мач от XV кръг на Втора лига. "Делфините" изиграха изключително силен двубой и съвсем заслужено се наложиха категорично 4:2.

Двубоят започна ударно за гостите, които поведоха след само 120 секунди игра. След центриране отдясно, Георги Чукалов от непосредствена близост засече за 0:1. В 13-ата минута Кевин Осеи можеше да удвои аванса на "железничарите", но от чиста позиция прати топката над напречната греда. В ответната атака Иван Михайлов пък имаше възможност да изравни, но вратарят улови удара му. Все пак в 17-ата минута Михайлов направи 1:1 със страхотен изстрел от границата на наказателното поле. В 26-ата минута домакините стигнаха до обрат. Емануил Манев стреля от малък ъгъл, вратарят изби, но при добавката Иван Колев бе безгрешен за 2:1. В последната минута на полувремето Николай Костов центрира от фаул, а Нуретин Пюскюлю от близко засече за 3:1.

В 56-ата минута авансът на Несебър можеше да набъбне, но последователно Иван Колев и Иван Михайлов изпуснаха от отлични позиции. В ответната атака пък Деян Христов не успя да намали изоставането на своя отбор. В 65-ата минута "делфините" организираха отлична контра с по едно докосване. Топката стигна в наказателното поле до Иван Колев, който без забавяне с прецизен изстреля я прати в мрежата за 4:1. В последната минута на мача Аристоте Фунду оформи крайното 4:2 с премерен удар извън наказателното поле.

В класирането Несебър вече има 23 точки и заема пето място в подреждането. Локомотив от своя стрна прекъсна серията си от три поредни победи и остава с точка по-малко на осма позиция.

Снимка: kotasport

КЛАСИРАНЕ

Последвайте каналите ни в:

Carlsberg "Домът на Феновете" е новата секция на Sportal.bg за игри. С регистрацията си Вие ще можете да персонализирате Вашето съдържание и да участвате в нашите игри за страхотни награди.

Регистрирай сe

Още от БГ Футбол

Виж всички

Водещи Новини

Видео акценти