Локо (Сф) мачка, Алекс Боримиров с гол

Локо (Сф) мачка, Алекс Боримиров с гол

Отборът на Локомотив (София) разби с 4:0 Хебър (Пазарджик) в първата си проверка за 2018 година. Новото попълнение за "железничарите" Алекс Боримиров пък дебютира с гол за клуба. Юношата на Левски бе точен в 29-ата минута след рикошет, като получи аплодисменти от баща си - Даниел, който наблюдава срещата от трибуните. Малко преди това в 21-ата минута от фаул Том даде аванс на "червено-черните", които бяха подкрепени от 250 фенове в "Надежда".
Локомотив София - Хебър Пазарджик@@@През второто полувреме Илия Димитров вкара за 3:0 в 63-ата минута, а Александър Александров също се разписа в 74-ата минута. Той асистира за третото попадение. Гостите удариха греда при 0:2, а гредата разтресе и друго ново попълнение за столичани - Исмаел Тайдер.

Локомотив София - Хебър Пазарджик@@@Треньорът на Локомотив Младен Додич пусна в игра титуляри, младоци, нови и каращи проби в този двубой. Следващата събота Локомотив приема Рилски спортист във втората си проверка за 2018 година.
Локомотив София - Хебър Пазарджик@@@

Последвайте каналите ни в:

Carlsberg "Домът на Феновете" е новата секция на Sportal.bg за игри. С регистрацията си Вие ще можете да персонализирате Вашето съдържание и да участвате в нашите игри за страхотни награди.

Регистрирай сe

Още от БГ Футбол

Виж всички

Водещи Новини

Видео акценти