15-годишен вратар тръгна с Ботев (Враца) за лагера в Балчик

15-годишен вратар тръгна с Ботев (Враца) за лагера в Балчик

Старши треньорът на Ботев (Враца) Сашо Ангелов взе в групата на мъжкия тим за лагера в Балчик вратар от школата на клуба, който е само на 15 години. Роденият през 2002-а година Денис Йонков ще работи заедно с батковците си Христо Митов и Александър Любенов.

Врачани заминаха днес за севeрното Черноморие, където ще се включат в традиционния турнир "Балчик Къп" 2018. Първата им среща е на 24-и януари срещу втория отбор на Лудогорец. Останалите участници в турнира са Витоша (Бистрица), Добруджа, домакините от Черноморец (Балчик) и третодивизионният Суворово.

23 футболисти е пълната група на тима, като тя включва: Христо Митов, Александър Любенов, Денис Йонков, Кристиян Григоров, Петър Альошев, Атанас Фиданин, Иво Харизанов, Деян Иванов, Урош Стаменкович, Алекзандър Петров, Атанас Димитров, Даниел Гаджев, Емил Стоев, Ивайло Михайлов, Йордан Апостолов, Петър Атанасов, Андреас Васев, Атанас Кабов, Борислав Борисов, Спас Георгиев, Иван Колев, Янаки Смирнов и Румен Рангелов.

Последвайте каналите ни в:

Carlsberg "Домът на Феновете" е новата секция на Sportal.bg за игри. С регистрацията си Вие ще можете да персонализирате Вашето съдържание и да участвате в нашите игри за страхотни награди.

Регистрирай сe

Още от БГ Футбол

Виж всички

Водещи Новини

Видео акценти