Треньорът на Созопол: Играхме добре, не заслужаваме да отпаднем

Треньорът на Созопол: Играхме добре, не заслужаваме да отпаднем

Старши треньорът на Созопол Румен Димов остана доволен от представянето на тима му срещу Царско село, въпреки загубата с 1:0 от “царете”. Единственото попадение в срещата реализира Павел Петков през второто полувреме на двубоя. “Небесносините” не впечатлиха с добра игра в днешната среща и логично загубиха от устремения към промоция във Втора лига отбор от столицата.

"Добре изиграхме двубоя, както го бяхме начертали. Имахме си и нашите проблеми. Направихме две принудителни смени, което наруши баланса. Знаете колко трудно е, когато влезе втори вратар. Изгубхме и баланс в защита след смяната на бранител. Казаха ми, че има съприкосновение при положението с дузпата. Вече на няколко пъти губим, след като първият гол е от дузпа. Явно трябва да не допускаме подобни неща. Доволен съм от футболистите си.

Все още не сме оформили всичко като стил и начин на игра. Ще гоним до последно оставане в професионалния футбол. Всеки един мач ще се борим за трите точки. Трябва ни една победа. Мисля, че сме отбор, който не заслужава да отпадне. Още в следващия мач отиваме да играем за три точки. Имаме убийствена програма. Пред нас има четири гостувания и едва едно домакинство", завърши старши треньорът на Созопол.

Последвайте каналите ни в:

Carlsberg "Домът на Феновете" е новата секция на Sportal.bg за игри. С регистрацията си Вие ще можете да персонализирате Вашето съдържание и да участвате в нашите игри за страхотни награди.

Регистрирай сe

Още от БГ Футбол

Виж всички

Водещи Новини

Видео акценти