Арда с първа тренировка за сезона

Арда с първа тренировка за сезона

Футболистите на Арда (Кърджали) направиха първата си тренировка за новия сезон. Общо 25 футболисти взеха участие в тренировката, като в нея се включиха всички новопривлечените футболисти до момента, а именно Веселин Марчев, Георги Андонов, Венцислав Бенгюзов, Архан Исуф, Милен Стоев, Румен Сандев, както и бразилецът Лукас Уйлян Крузейро Мартинс. Поради проблеми в глезена Атанас Чепилов тренираше самостоятелно. Тренировката бе наблюдавана от президента на клуба инж. Петър Пешев. Треньорът на Арда Елин Топузаков сподели, че амбицията му е да направи добър и качествен отбор с новите футболисти.

"Радва ме, че публиката и феновете в Кърджали се гордеят с отбора си. Трябва да постигнем възможно най-много победи в новия шампионат и в края на сезона, ако сме заслужили място в челото, да изпълним целта, която ръководството постави, а именно да влезем при професионалистите в Първа лига", заяви Топузаков. Арда заминава на подготвителен лагер в Банско на 20 юни, като "сините" ще останат там до 6 юли. Това е първият етап от лагера, след което на 9 юли, отборът отново ще замине в Банско, като този път ще останат до 17 юли.

До началото на първенството във Втора професионална група, възпитаниците на Елин Топузаков са договорили и контроли с Ботев (Враца), Поморие, Септември (София), Кариана (Ерден), Хебър (Пазарджик) и Ботев (Гълъбово).

Първенството на Втора професионална лига ще започне на 28 юли 2018 г. В първата си среща възпитаниците на Елин Топузаков гостуват на тима на Кариана (Ерден).

Последвайте каналите ни в:

Carlsberg "Домът на Феновете" е новата секция на Sportal.bg за игри. С регистрацията си Вие ще можете да персонализирате Вашето съдържание и да участвате в нашите игри за страхотни награди.

Регистрирай сe

Още от БГ Футбол

Виж всички

Водещи Новини

Видео акценти