Струмска слава продължава с победите, вече е на второ място във Втора лига

Струмска слава продължава с победите, вече е на второ място във Втора лига

Отборът на Струмска слава продължава с невероятното си представяне от началото на сезона във Втора лига. В двубой от четвъртия кръг на шампионата тимът от Радомир стигна до победата с 2:1 като гост на Кариана (Ерден) след късен гол на резервата Ангел Маджиров. С успеха играчите на Владимир Димитров събраха 10 точки в актива си и вече са втори в подреждането, само на две зад лидера Царско село.

Христо Кирев бе дал аванс за радомирци с попадението си в 52-ата минута. В 61-ата домакините възстановиха равенството чрез Николай Дичев. Надеждите им за първа точка обаче “посечени” в даденото от главния съдия Ивайло Ненков продължение. Така ценният за Славата гол бе дело на резервата Маджиров.

Секунди след като Струмска слава стигна до победата след гол в добавеното време, наставникът нахлу на терена и тръгна заплашително към главния съдия Ивайло Ненков. На помощ на арбитъра се притече единият му асистент - Асен Крумов, който отнесе няколко удара от специалиста. Загубилият разсъдък Джамбазки бе изведен с полиция от терена.

Деянието му със сигурност ще му донесе много тежка глоба от Дисциплинарната комисия. Не е ясно дали и самият собственик на скромния клуб от монтанското село няма да прибегне до драстични мерки, след като тимът му продължава да бъде закотвен на дъното без точка в актива си.

Кариана (Ерден) - Струмска слава (Радомир) 1:2

0:1 Кирев 52'
1:1 Дичев 61'

1:2 Маджиров 90'

ПЪЛНА СТАТИСТИКА ОТ МАЧА
ПЪЛНАТА ПРОГРАМА НА КАРИАНА (ЕРДЕН)
ПЪЛНАТА ПРОГРАМА НА СТРУМСКА СЛАВА
ВРЕМЕННОТО КЛАСИРАНЕ ВЪВ ВТОРА ЛИГА
ГОЛМАЙСТОРИТЕ ВЪВ ВТОРА ЛИГА
Последвайте каналите ни в:

Carlsberg "Домът на Феновете" е новата секция на Sportal.bg за игри. С регистрацията си Вие ще можете да персонализирате Вашето съдържание и да участвате в нашите игри за страхотни награди.

Регистрирай сe

Още от БГ Футбол

Виж всички

Водещи Новини

Видео акценти