Сблъсъкът Добруджа - Локо (Сф) се завърна без победител

Сблъсъкът Добруджа - Локо (Сф) се завърна без победител

Отборите на Добруджа и Локомотив (София) не излъчиха победител в сблъсъка помежду си от четвъртия кръг във Втора професионална лига. Двубоят на стадион “Дружба” в Добрич завърши при резултат 1:1, а след неговия край и домакини, и гости имаха претенции към главния съдия Георги Давидов.

Срещата в Добрич започна чудесно за момчетата на Диян Божилов, които още в четвъртата минута поведоха в резултата след гол на Илия Джамов. Гостите от столицата обаче изравниха в 32-ата минута, когато точен от дузпа бе опитният нападател Костадин Хазуров.

През втората част нови попадения не паднаха и равенството се запази. Домакините имаха претенции за неотсъдена дузпа в тяхна полза, а в самия край на срещата гол на “железничарите” бе отменен заради вдигнат флаг за засада.

С поделената точка Добруджа и Локомотив (София) събраха по 5 в актива си и временно делят седмата позиция с Монтана, който утре гостува на ЦСКА 1948.

Добруджа - Локомотив (София) 1:1

1:0

Джамов 4'

1:1

Хазуров 32' (д)

ПЪЛНА СТАТИСТИКА ОТ МАЧА
ПРОГРАМАТА НА ДОБРУДЖА
ПРОГРАМАТА НА ЛОКОМОТИВ (СОФИЯ)


ВРЕМЕННОТО КЛАСИРАНЕ ВЪВ ВТОРА ЛИГА


ГОЛМАЙСТОРИТЕ ВЪВ ВТОРА ЛИГА
Последвайте каналите ни в:

Carlsberg "Домът на Феновете" е новата секция на Sportal.bg за игри. С регистрацията си Вие ще можете да персонализирате Вашето съдържание и да участвате в нашите игри за страхотни награди.

Регистрирай сe

Още от БГ Футбол

Виж всички

Водещи Новини

Видео акценти