Феро: Предстои ни "Страстната седмица"

Старши треньорът на Монтана Ферарио Спасов поздрави своите футболисти след успеха с 3:1 като гост на коравия тим на Поморие. “Сините” от стадион “Огоста” записаха трета победа в последните си пет мача и вече са втори в класирането на Втора лига, с актив от 16 точки.

Лидер продължава да бъде Царско село, който е далеч напред с 21. Опитният специалист заяви след успеха край морето, че на отбора на Монтана му предстои “Страстната седмица”, тъй като идват мачове с ЦСКА-София за Купата на България и ключов сблъсък с Арда (Кърджали) във Втора лига.

“Бяхме доста нервни в началото. Направихме доста пропуски. Като цяло двубоят предложи открит и техничен футбол. Имахме шанса да отбележим веднага след като Поморие изравни. Изпуснахме доста, домакините също имаха своите възможности. Поздравявам момчетата, тъй като тези три точки са много важни. Предстои ни “Страстната седмица”. Идват тежки мачове с ЦСКА за Купата на България и с Арда във Втора лига”, коментира Спасов.

КЛАСИРАНЕ
ПРОГРАМА
ГОЛМАЙСТОРИ
СТАТИСТИКА ОТ МАЧА

Последвайте каналите ни в:

Carlsberg "Домът на Феновете" е новата секция на Sportal.bg за игри. С регистрацията си Вие ще можете да персонализирате Вашето съдържание и да участвате в нашите игри за страхотни награди.

Регистрирай сe

Още от БГ Футбол

Виж всички

Водещи Новини

Видео акценти