Арда остава без защита за мача с Черно море

Арда остава без защита за мача с Черно море

Отборът на Арда, който записа три поредни победи във Втора лига се изправя утре срещу Черно море в среща от турнира за Купата на България. Сериозни проблеми има обаче наставникът Стойчо Стоев, научи Sportal.bg. Двама от основните играчи в защита ще пропуснат двубоя с "моряците" поради различни причини.

Капитанът Борислав Стойчев има натрупани жълти картони и при още един пропуска следващия мач, който е от особена важност, и е безкрайно важен в борбата за Първа лига. Става дума за гостуването на Монтана тази неделя 30 септември. Другият титулярен бранител Румен Сандев все още лекува контузия. Под въпрос са и Венцислав Христов и Димитър Законов.

58 Локомотив (София) - Арда (Кърджали)

Нападателят се оплаква от болки в прасеца, а отбелязалият победния гол срещу Черноморец (Балчик) бе сменен принудително поради получена травма. Със сигурност мача с Черно море пропуска и опитният Георги Андонов. Така Стоев ще трябва да заложи на по-младите футболисти в срещата за Купата, което означава, че шанс за игра могат да получат играчи, които не попадат често в групата. На вратата за Арда в този турнир ще пази резервният страж Веселин Ганев.

Двубоят с Черно море е утре, 26 септември, от 16:00ч. на “Арена Арда,” а гостуването на Монтана е в неделя от 17:00ч. на стадион "Огоста".

Последвайте каналите ни в:

Carlsberg "Домът на Феновете" е новата секция на Sportal.bg за игри. С регистрацията си Вие ще можете да персонализирате Вашето съдържание и да участвате в нашите игри за страхотни награди.

Регистрирай сe

Още от БГ Футбол

Виж всички

Водещи Новини

Видео акценти