Ники Митов ще гони елита с Веско Марчев

Ники Митов ще гони елита с Веско Марчев
Ръководството на Хебър (Пазарджик) привлече Веселин Марчев, научи Sportal.bg. Бившият капитан на Локомотив (Пловдив), който преди дни се раздели с Арда (Кърджали), вече е футболист на "зелените". Той се разбра с Николай Митов и шефовете на пазарджаклии, като се очаква да дебютира още този уикенд срещу Струмска слава в Радомир. Марчев вече е на разположение на Хебър, с който ще търси за втора поредна година промоция в елита на България. През миналия сезон футболистът беше основен играч в селекцията на Арда, който стигна до историческо класиране в най-високо ниво на родния футбол. Именно това е мечтата и на Хебър, въпреки че на този етап има по-добри отбори от селекцията на Митов, която обаче няма да приключи с привличането на Марчев.

29-годишният футболист записа три мача и един гол в efbet Лига през тази кампания. В България Марчев е играл още с екипите на Сливен, Брестник, Славия, Септември (Симитли), Пирин (Гоце Делчев) и Черно море. В чужбина пък е играл за Неа Саламина и Агия Напа.
Последвайте каналите ни в:

Carlsberg "Домът на Феновете" е новата секция на Sportal.bg за игри. С регистрацията си Вие ще можете да персонализирате Вашето съдържание и да участвате в нашите игри за страхотни награди.

Регистрирай сe

Още от БГ Футбол

Виж всички

Водещи Новини

Видео акценти