Септември (Сф) се залепи за ЦСКА 1948 след трилър и спасителен автогол (галерия)

Септември (Сф) се залепи за ЦСКА 1948 след трилър и спасителен автогол (галерия)

Септември (София) спечели с 3:2 дербито срещу Кариана (Ерден). Попаденията за столичани реализираха Юлиян Попев, Румен Сандев и Стоян Предев (автогол), а за гостите точни бяха Георги Георгиев и Цветомир Тодоров.

По този начин отборът на Милен Радуканов се изравни на върха с ЦСКА 1948 и записа пета поредна победа от началото на сезона. Поражението пък е първо за състава на Веселин Великов.

70 Септември - Кариана 3:2

Срещата в квартал "Драгалевци" предложи приятен футбол и много емоции пред двете врати. Още в четвъртата минута Юли Попев откри резултата отблизо. Преслав Йорданов стреля след корнер, стражът Павел Станев изби, но Попев не сгреши - 1:0. В 18-ата минута обаче Георгиев изравни с точен удар с глава.

70 Септември - Кариана 3:2

Последваха скучни минути, за да дойде последната на първото полувреме, когато Румен Сандев се оказа най-съобразителен при разбъркване след ъглов удар - 2:1 за домакините. В самото началото на втората част Ангел Бастунов можеше да изравни, но Валентин Галев имаше късмет и топката се отби в гредата. Малко след това Йорданов докосна третия гол за Септември, но вратарят Станев успя да спаси майсторски. Последва мощен шут на Цветомир Тодоров, избит от Вальо Галев.

70 Септември - Кариана 3:2
В 63-ата минута Тодоров обаче матира вратаря на Септември със странична ножица - чудесен гол и 2:2. В 73-ата минута Предев имаше нещастието да си отбележи автогол и да донесе победата на столичани. Към края гредата попречи на тима на Радуканов да направи 4:2.

СТАТИСТИКА ОТ МАЧА

Последвайте каналите ни в:

Carlsberg "Домът на Феновете" е новата секция на Sportal.bg за игри. С регистрацията си Вие ще можете да персонализирате Вашето съдържание и да участвате в нашите игри за страхотни награди.

Регистрирай сe

Още от БГ Футбол

Виж всички

Водещи Новини

Видео акценти