Нефтохимик ще пише нова история

Нефтохимик ще пише нова история

На официална пресконференция Нефтохимик и и новия финансов партньор на клуба- букмейкърската компания efbet запознаха медиите и обществеността с новите си договорни отношения. Букмейкърската компания помогна на отбора да се върне отново на собствения си стадион, като се ангажира с наема на съоръжението за следващите пет години. Освен това efbet ще подпомага финансово клуба чрез договор за реклама. На събитието бяха представени и новите екипи на Нефтохимик, на които, на челна позиция, се откроява логото на новия спонсор efbet.

"Искам да благодаря на efbet и на всички, компании, които помагат на отбора. Община Бургас се радва когато българският бизнес подпомага спорта", каза заместник-кметът на Община Бургас д-р Лорис Мануелян.

Бранд-стратегът на efbet Теодор Табаков, изрази задоволството си от партньорството с Нефтохимик и от факта, че то носи ползи и за двете страни. "Сега можем да напишем нова история с нови победи, нови титли. Призовавам феновете да подкрепят отбора", каза още той.

Президентът на Нефтохимик Андрей Рунчев и Анелия Златкова от Съвета на директорите подчертаха значимостта от партньорските взаимоотношения с компания от такъв ранг. В изказванията си и двамата бяха категорични, че това е необходимо и ще даде възможност за устойчиво развитие на плановете за отбора.

Последвайте каналите ни в:

Carlsberg "Домът на Феновете" е новата секция на Sportal.bg за игри. С регистрацията си Вие ще можете да персонализирате Вашето съдържание и да участвате в нашите игри за страхотни награди.

Регистрирай сe

Още от БГ Футбол

Виж всички

Водещи Новини

Видео акценти