ЦСКА 1948 на гости на две столични училища

ЦСКА 1948 на гости на две столични училища

Кампанията на ЦСКА 1948 "ЦСКА в училище" продължава. Ето какво съобщение публикуваха "червените" на своя официален сайт:

"Кампанията "ЦСКА в училище" продължи и преди последния домакински мач с Лудогорец 2. С двойни темпове. В четвъртък и петък армейците гостуваха последователно на 119 СУ "Академик Михаил Арнаудов" и 12 СОУ "Цар Иван Асен II".

Изключително щастливи сме от оказания ни прием и от децата, и от техните учители, които проявиха страхотен интерес към червената футболна идея. И към футбола, което е най-важното.

В четвъртък талисманът Арми поведе футболистите Денислав Александров и Ивайло Климентов в квартал "Изток". Елитното 119 СУ се изпълни с малчугани, които гордо носеха подарените им фланелки на ЦСКА. Треньорите от школата ни Мартин Герговски и лично шефът на Академията ни Евгени Колев наблюдаваха за таланти.

Момичета и момчета получиха тетрадки и покани за мача ЦСКА - Лудогорец 2 в неделя, а Денислав и Ивайлов раздадоха автографи на всеки желаещ. Двамата армейци се спомниха първите стъпки във футбола, направени точно в училищния двор.

В петък Арми поведе червената чета към 12 СОУ на култовата за всички армейци улица "Цар Иван Асен II". Този път да зарадват малчуганите пристигнаха Стивън Кирилов и Кристиан Николов, две от младите момчета в първия тим. Над 100 хлапета получиха подаръци и не спряха да скандират "ЦСКА", дирижирани вещо от талисмана ни.

"Татко ще е много щастлив, голям фен ви е", похвали се сладко момиче от втори клас, размахвайки подаръците.

Е, дъждът не се смили и провали планувания мач. Но треньорите Иван Терзийски и Никола Куцаров харесаха веднага няколко деца, които показаха умения с топката.

А и дадохме обещание да се върнем преди първия първия пролетен кръг! За да може децата, които вече са формирали своите тимове, да изиграят мача. Ще го изпълним!

"ЦСКА в училище" ще продължи и през декември, като ще отскочим и до едно хубаво българско село. Очаквайте ни!"

Последвайте каналите ни в:

Carlsberg "Домът на Феновете" е новата секция на Sportal.bg за игри. С регистрацията си Вие ще можете да персонализирате Вашето съдържание и да участвате в нашите игри за страхотни награди.

Регистрирай сe

Още от БГ Футбол

Виж всички