Гледай на живо

Очаквайте в 13:00 - Фернандо Каранга с първа награда след завръщането си в България

"Червена" вихрушка отвя Спартак (Плевен) (галерия)

"Червена" вихрушка отвя Спартак (Плевен) (галерия)

Отборът на ЦСКА 1948 започна ударно втория полусезон във Втора лига. Футболистите на Йордан Юруков разбиха тима на Спартак (Плевен) със 7:1 и се изравниха по точки на върха със Септември (София).

76 ЦСКА 1948 - Спартак (Плевен)
Едва в края на първото полувреме ЦСКА 1948 използва своето преимущество и поведе в резултата. След като в 42-ата минута Ивайло Климентов не успя на два метра пред вратата да засече центриране отдясно, две минути по-късно Венцислав Василев с глава след корнер простреля вратаря на Спартак. “Червените” нанесоха втори удар по отбора от Плевен в 45-ата минута. Васил Шопов удвои преднината на своите след технично изпълнение.
76 ЦСКА 1948 - Спартак (Плевен)

Истинска вихрушка се развихри пред вратата на Спартак през второто полувреме. В 55-ата минута Ивайло Климентов излезе сам срещу вратаря и безпроблемно го матира. В 60-ата минута Ивайло Раденцов намали от дузпа, но четири минути по-късно отново Ивайло Климентов с удар отблизо простреля вратаря за 4:1. В 69-ата минута Даниел Младенов отбеляза първия си гол за ЦСКА 1948 в официален мач след многоходова атака.

76 ЦСКА 1948 - Спартак (Плевен)
В 75-ата минута резултатът стана 6:1. Голмайсторът на “червените” Андон Гущеров се разписа след добро подаване на Даниел Младенов. Влезлият от резервната скамейка Валентин Йосков също попадна в прегръдките на своите съотборници. Току-що появил се в игра, той препарира стража на Спартак с далечен шут за крайното 7:1.
Последвайте каналите ни в:

Carlsberg "Домът на Феновете" е новата секция на Sportal.bg за игри. С регистрацията си Вие ще можете да персонализирате Вашето съдържание и да участвате в нашите игри за страхотни награди.

Регистрирай сe

Още от БГ Футбол

Виж всички

Водещи Новини

Видео акценти