Хитрино с нова победа у дома над Септември

Хитрино с нова победа у дома над Септември

Хитрино постигна доста трудно победа срещу Септември 98 (Тервел) в среща от 21-ия кръг на Трета лига – Североизточна аматьорска футболна група. Мачът се игра при доста силен южен вятър, който затрудни футболистите и на двата отбора. В герой се превърна ветеранът Христо Александров, който вкара и единственото попадение в 52-ата минута на двубоя.

Хитрино наложи агресивен, атакуващ стил на игра още в началото на мача и поддържаха високо темпо до самия му край. Отличният в този мач вратар на гостите Николай Николов имаше решителни намеси и спаси поне дузина удари при опасни положения в наказателното поле.

Веднъж и гредата му помогна да опази мрежата си суха през първата част, след пропуските на Ивелин Василев, Евгени Стоянов и Младен Младенов.

В началото на втората част момчетата на треньора Николай Кръстев отново притиснаха гостите в тяхното игрално поле. При едно от поредните обсади на вратата им падна и победният гол, отбелязан от Христо Александров, след центриране на Ивелин Василев.

До края на мача гостите от Тервел се опитаха поне да изравнят резултата, и често на бързи контраатаки стигаха до вратата на Харун Якубов, но до гол и така не се стигна и срещата завърши с минимална победа на Хитрино.

Салим Салих

Временното класиране в групата вижте тук!

Последвайте каналите ни в:

Още от Трета лига

Виж всички

Водещи Новини

Видео акценти