Класика за Ботев (Нови пазар), треньорът обаче недоволства

Класика за Ботев (Нови пазар), треньорът обаче недоволства

Отборът на Ботев (Нови пазар) победи с 3:0 гостите от Устрем (Дончево) в среща от V кръг на Североизточната Трета лига. Двубоят се игра на градския стадион в Нови пазар и беше наблюдавана от малобройна публика. Въпреки победата и спечелените нови три точки, старши треньорът на Ботев Радостин Димов не остана доволен от играта.

“Това беше най-слабият ни мач от началото на първенството. Вкарахме два бързи голове в началото на срещата и след това нашите момчета ме разочароваха. Нямаше я играта срещу Хитрино и Суворово, а така не бива. Това, че играем срещу последния в класирането и новак в групата, не трябва да се отпускаме и разконцентрираме”, каза след мача Димов.

Новопазарци поведоха в резултата още в 4-ата минута след гол на Николай Илиев. В 25-ата минута Кирил Радев удвои преднината на домакините, а пет минути преди края на първата част отново Радев направи резултата класически. През втората част мачът се доигра. Въпреки надмощието си и многото изгодни положения пред вратата на Устрем (Дончево) футболистите на Ботев (Нови пазар) не можаха да отбележат нови попадения.

В следващия, VI кръг Ботев, който е пети във временното класиране с актив от 10 точки, гостува на предпоследния Волов (Шумен), докато последният Устрем (Дончево) приема у дома Бенковски (Бяла). И двете срещи са в неделя, 30 септември, от 16,00 часа.

Последвайте каналите ни в:

Още от Трета лига

Виж всички

Водещи Новини

Видео акценти