Калпаков: Приоритет ни е първото място на Югозапад, но не отписваме мача с Берое

Калпаков: Приоритет ни е първото място на Югозапад, но не отписваме мача с Берое

Старши треньорът на Хебър (Пазарджик) Танчо Калпаков остана доволен от липсата на контузии и спечелените по категоричен начин три точки при домакинството на Велбъжд (Кюстендил) вчера. Специалистът похвали играчите си икономичния, но ефективен начин, по който надиграха с 4:0 новака в Югозападната Трета лига дни преди тежките мачове с Берое за Купата на България и с Оборище (Панагюрище) за първенството.

“Видяхме два отбора на много различно ниво. Ние си решихме мача до почивката и след това просто го доиграхме с мисъл за предстоящата сериозна среща с Берое за Купата на България. Доволен съм от показаното през първата част, но не и от продукцията след почивката. Така или иначе обаче оправдавам момчетата, тъй като съперникът не бе дразнител и това, заедно с убедителния аванс в резултата, понижава мотивацията”, заяви Калпаков.

“За сетен път ще кажа, че основната цел пред Хебър е първото място в Трета лига, а не турнирът за Купата на България. Това обаче не означава, че ще излезем срещу Берое, за да отбием номера. Напротив, Хебър винаги играе за победа и ще се постарае според силите си да даде отпор на елитния противник. Доколко ще успеем, ще видим в хода на самата среща”, допълни още старши треньорът на Хебър (Пазарджик).

Последвайте каналите ни в:

Още от Трета лига

Виж всички

Водещи Новини

Видео акценти