Гледай на живо

Очаквайте: Вижте как разрушават стадион "Българска армия"

Тополи се справи със Светкавица

Тополи се справи със Светкавица

Футболистите на Тополи 2010 (Тополи) победиха с 2:1 трудно у дома Светкавица (Търговище) в среща от ХIII-тия кръг от Трета лига – Североизточна аматьорска група. Пред около 150 верни фенове тополци още във 2-ра мин. взеха преднина с гола на Роберто Марков. Домакините владееха играта в началото на двубоя, но с напредването на времето гостите поизравниха темпото и на няколко пъти дори застрашиха вратата на Пламен Роев.

В началото на втората част Светкавица (Търговище) се настани трайно в половината на „Тополи 2010“. Това стана причина за изравняване на резултата с гола на Севдалин Стайков в 60-та мин. Последва финален щурм на домакините, който беше материализиран отново от Марков в 80-та мин.

След мача Георги Георгиев – член на УС на ФК Тополи 2010  видимо радостен сподели следното „Продължаваме да побеждаваме големи градове с традиции във футбола от Североизточна България и пишем с големи букви новата история на ФК“Тополи-2010”. Макар с намален състав заради контузени и наказани футболисти, всички се раздадоха за крайната цел – победата. В герой на мача се превърна Роберто Марков с двете попадения във вратата на „Светкавица“(Търговище)“

Салим САЛИХ

Последвайте каналите ни в:

Carlsberg "Домът на Феновете" е новата секция на Sportal.bg за игри. С регистрацията си Вие ще можете да персонализирате Вашето съдържание и да участвате в нашите игри за страхотни награди.

Регистрирай сe

Още от БГ Футбол

Виж всички

Водещи Новини

Видео акценти