Гледай на живо

Контролна среща: България (U16) - Вестфалия (U16) 0:1

Черноломец (Попово) и Септември (Тервел) си поделиха точките

Черноломец (Попово) и Септември (Тервел) си поделиха точките
Футболистите на Черноломец (Попово) и Септември (Тервел) завършиха наравно 1:1 в среща от ХIII-тия кръг на Трета лига – Североизточна аматьорска група.
Двубоят се игра на градския стадион в Попово пред повече от 300 любители на футболната игра. Домакините поведоха рано в резултата. Още в 5-та мин. отлично изпълнен пряк свободен удар от Александър Недев порази вратата на Дениз Александров. В 20-та мин. нападател на гостите се откъсна сам срещу вратаря Радосвет Христов, който го събори в наказателното си поле.
Варненският рефер Красен Георгиев без да се двоуми отсъди най-тежкото наказание – дузпа. От бялата точка Танер Юсню възстанови равенството 1:1. В 60-ата минуна Септември (Тервел) остана с десет души на футболния терен. Танер Юсню получи директен червен картон за нарушение срещу откъсващия се срещу вратаря им нападател на домакините Диян Димитров.
Въпреки, че доиграха мача с човек по-малко гостите от Тервел удържаха резултата, но и удариха три греди в последните минути на двубоя. Подялбата на точките остави Черноломец (Попово) на трето място в класирането след лидера Добруджа (Добрич) и Устрем (Дончево).
Септември (Тервел) е на сигурното пето място със спечелените 21 точки. В следващия ХIV-ти кръг Черноломец (Попово) е отново домакин на Суворово, докато Септември (Тервел) ще гостува на Тополи 2010.
Салим САЛИХ
Последвайте каналите ни в:

Още от Трета лига

Виж всички

Водещи Новини

Видео акценти